Programează-te

Aparat dentar safir – Afla daca ti se potriveste

aparat dentar safir montat la o fata cu un zambet larg

Un aparat dentar safir este o optiune buna pentru cine si-a propus sa urmeze un tratament ortodontic dar isi face griji de ordin estetic legate de felul in care aparatul dentar ii va afecta imaginea. Este un aspect foarte important, mai ales daca vorbim de adolescenti sau de adulti cu o viata sociala ce impune anumite standarde legate de aspect

Avantajele unui aparat dentar safir

Realizat din safir, un mineral cu o duritate foarte mare, aparatul dentar safir are avantajul de a fi foarte discret si, in acelasi timp, eficient. Bracketii din safir sunt rezistenti, nu se coloreaza de la alimentele sau bauturile consumate si, fiind perfect slefuiti, asigura un confort mai mare in timpul purtarii, de aceea un aparat dentar din safir va plusa la capitolul estetica si confort. 

Pacientii care aleg un aparat safir se bucura astfel, nu doar de rezultatele finale ale unui tratament ortodontic  – dinti drepti, perfect aliniati, ci si de un aspect placut pe toata durata purtarii aparatului dentar safir. 

In ce priveste aspectele legate de purtarea si intretinerea aparatului dentar safir, indicatiile raman aceleasi ca si in cazul celorlalte tipuri de aparate: o buna igiena orala, folosirea periutei interdentare pentru curatarea aparatului, evitarea alimentelor dure si vizita periodica la cabinetul stomatologului, pentru ca medicul ortodont sa monitorizeze evolutia tratamentului si sa realizeze ajustarile necesare.

La Trident, medicii specialisti in ortodontie realizeaza planuri personalizate de tratament pentru fiecare caz in parte. Ei iti vor raspunde la toate intrebarile si te vor ajuta sa decizi daca un aparat dentar safir este o buna solutie pentru tine. 

Programeaza o consultatie la Trident Cotroceni sau Herastrau!