Vreau o programare

Aparat dentar safir – Afla daca ti se potriveste

Un aparat dentar safir este o optiune buna pentru cine si-a propus sa urmeze un tratament ortodontic dar isi face griji de ordin estetic legate de felul in care aparatul dentar ii va afecta imaginea. Este un aspect foarte important, mai ales daca vorbim de adolescenti sau de adulti cu o viata sociala ce impune anumite standarde legate de aspect.

Avantajele unui aparat dentar safir

Realizat din safir, un mineral cu o duritate foarte mare, aparatul dentar safir are avantajul de a fi foarte discret si, in acelasi timp, eficient. Bracketii din safir sunt rezistenti, nu se coloreaza de la alimentele sau bauturile consumate si, fiind perfect slefuiti, asigura un confort mai mare in timpul purtarii, de aceea un aparat dentar din safir va plusa la capitolul estetica si confort. 

Pacientii care aleg un aparat safir se bucura astfel, nu doar de rezultatele finale ale unui tratament ortodontic  – dinti drepti, perfect aliniati, ci si de un aspect placut pe toata durata purtarii aparatului dentar safir. 

In ce priveste aspectele legate de purtarea si intretinerea aparatului dentar safir, indicatiile raman aceleasi ca si in cazul celorlalte tipuri de aparate: o buna igiena orala, folosirea periutei interdentare pentru curatarea aparatului, evitarea alimentelor dure si vizita periodica la cabinetul stomatologului, pentru ca medicul ortodont sa monitorizeze evolutia tratamentului si sa realizeze ajustarile necesare.

La Trident, medicii specialisti in ortodontie realizeaza planuri personalizate de tratament pentru fiecare caz in parte. Ei iti vor raspunde la toate intrebarile si te vor ajuta sa decizi daca un aparat dentar safir este o buna solutie pentru tine. 

Programeaza o consultatie la Trident Cotroceni sau Herastrau!

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si programari!

Summary
Article Name
Vreau o programareAparat dentar safir – Afla daca ti se potriveste
Description
Realizat din safir, un mineral cu o duritate foarte mare, aparatul dentar safir are avantajul de a fi foarte discret si, in acelasi timp, eficient.
Publisher Name
Clinica Trident
Publisher Logo
Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog