Vreau o programare

Clinicile Trident: toate serviciile stomatologice de care ai nevoie

Conceptul Trident

Clinica Trident a aparut pe scena medicala din Bucuresti in urma cu mai bine de 18 ani, devenind in timp, una dintre cele mai performante si apreciate clinici de stomatologie.

Clinica Trident s-a axat pe inovatie oferind:

Trident mizeaza pe professionalism, furnizand servicii de calitate superioara pacientilor sai, din toate punctele de vedere: de la materialele folosite la tipurile serviciile oferite, de la aparatura de ultima generatie la echipa formata din cei mai buni specialisti, din toate domeniile aflate sub umbrela stomatologiei.

In 2022, echipei Trident i s-a alaturat si un medic specialist in chirurgie plastica, pentru a face posibila o abordare multidisciplinara, la granita dintre estetica dentara si faciala.

Intreaga echipa Trident este supervizata de doi medici stomatologi coordonatori, dr. Florin Lazarescu si dr. Cosmin Ulman, pasionati de profesia lor, exigenti si foarte atenti sa pastreze, in permanenta, standardele ridicate care caracterizeaza misiunea Trident, cu bunastarea pacientului ca prima preocupare.

Clinica Trident are in prezent doua sedii cu un design modern, spatii largi si primitoare:

In semn de recunoastere a meritelor profesionale, dr. Florin Lazarescu a fost ales in 2015 Presedintele Societatii Europene de Cosmetica Dentara (ESCD).

Tot ca un semn de recunoastere a meritelor profesionale ale echipei Trident, in cladirea din Cotroceni a Clinicii Trident se afla si Societatea de Stomatologie Estetica din Romania, fondata in 2004 si dedicata promovarii principiilor moderne ale stomatologiei estetice.

Orice serviciu stomatologic, disponibil la Trident

Deoarece a fost gandita, inca de la inceput, ca o Clinica in care pacientul sa poata gasi orice serviciu stomatologic de care are nevoie, Trident iti pune la dispozitie, pe langa medici supraspecializati in toate departamentele: ortodontie, chirurgie si implantologie, pedodontie, protetica dentara, endodontie, parodontologie etc. si aparatura medicala de ultima generatie (Tehnologia CAD-CAM, Radiologie digitala, Computer Tomograf).

De asemenea, a fost gandita si o parcare subterana, pentru ca pacientul sa se poata bucura pe deplin, in liniste, de timpul petrecut la Trident, eficient si de calitate.

Din 2022, s-au adaugat si servicii care imbina estetica dentara si estetica faciala (acid hialuronic, botox), pentru a tine pasul cu cele mai noi abordari la standarde internationale.

Te asteptam in oricare dintre sediile Trident, pentru a-ti oferi ingrijirea potrivita necesitatilor tale, la cea mai ridicata calitate a serviciilor. Fa-ti o programare acum:

Clinica Trident Cotroceni (Str. Louis Pasteur nr. 1A)

Clinica Trident Herastrau (Str. Ghetarilor nr. 15)

Summary
Implant dentar in Bucuresti, in Cotroceni sau Herastrau
Article Name
Implant dentar in Bucuresti, in Cotroceni sau Herastrau
Description
Implant dentar in Bucuresti? Te ajutam noi. Acum ai doua locatii Trident din care sa alegi unde mergi pentru a iti rezolva problemele stomatologice, inclusiv lucrarea de implant dentar, in Bucuresti. Afla mai multe aici.
Publisher Name
Clinica Trident
Publisher Logo
Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog