Programează-te

Fatete Emax pentru un zambet impecabil

Pacientilor nostri care au nevoie de o procedura de fatetare dentara si nu vor sa faca niciun compromis atunci cand zambesc, le propunem fatetele Emax, care fac micile imperfectiuni ale dintilor sa dispara. 

Afla din articolul nostru ce sunt fatetele Emax, ce avantaje aduc si ce te face pe tine sa fii candidatul ideal pentru a purta fatete Emax.

Ce sunt fatetele Emax?

Fatetele Emax sunt fatete dentare realizate printr-un proces de presare a ceramicii. Acest proces le face rezistente la presiune si tractiune, iar materialul le da acea transparenta si stralucire, asemanatoare cu a dintilor naturali.

Cu ajutorul fatetele Emax sunt corectate mici probleme sau imperfectiuni ale dintilor (dinte ciobit, decolorati sau patati). Recomandam fatetele Emax tuturor celor care au nevoie de astfel de corecturi. Nu recomandam fatetele ceramice atunci cand dintii sufera modificari severe de pozitie, caz in care este necesar in primul rand un tratament ortodontic.

Avantajele fatetelor Emax

Adeziune

Adeziunea, pasul in care fateta este prinsa de dinte, este o etapa foarte importanta in procesul de fatetare. O fateta care nu este aplicata corect sau care nu are suficiente proprietati de a mentine lipirea de dinte, va crea probleme in mod constant. In cazul fatetelor Emax, unul din avantaje este dat de ceramica, materialul din care sunt compuse, si care permite aplicarea unui adeziv pe suprafata de contact cu dintele. In cazul altor tipuri de fatete, adezivul nu poate fi aplicat, iar “prinderea” se face printr-un proces adezivo-mecanic, in care fateta se “agata” de dinte.

Aspect ireprosabil

Tot datorita materialului din care sunt formate, fatetele Emax ofera un aspect natural, care nu poate fi replicat de fatetele dentare din alte materiale. Ceramica are marele avantaj de a reproduce cu exactitate componente sau mici portiuni ale dintelui (in cazul unui dinte ciobit). Dintele imbracat cu o fateta Emax are un aspect de dinte “viu”, dinte natural, fiind imposibila detectarea fatetei.

Mentinerea culorii

Ceramica din care sunt construite fatetele Emax mai are avantajul de a permite medicului stomatolog sa aleaga exact nuanta de care are nevoie. Spre exemplu, o fateta Emax aplicata pe o portiune devitalizata, care are o culoare mai inchisa, acopera complet “pata”, iar dintele are o culoare uniforma. In acelasi timp, fatetele Emax nu prezinta riscul de a se decolora in timp.

In Clinica Trident din Bucuresti, medici de elita se implica in rezolvarea personalizata a fiecarui caz in parte. Daca iei in calcul tratamentul cu fatete Emax, programeza-te in cea mai apropiata clinica si hai sa gasim cea mai buna solutie pentru ca tu sa zambesti natural si cu incredere!