Vreau o programare

Pericoronarita

Pericoronarita este o afectiune care apare la tineri, in jurul varstei de 20 de ani, odata cu dezvoltarea maselei de minte.

Ce este pericoronarita?

Cel de-al treilea molar este cunoscut si sub denumirea de „masea de minte”. Si, ca toate celelalte din categoria ei, si aceasta masea este sensibila la inflamatii, afectiuni si tulburari. In acest caz, gingia care inconjoara dintele este cea afectata de pericoronarita. Un principal factor de risc este ca stratul de gingie sa acopere maseaua de minte si, astfel, sa o faca greu de curatat si sensibila.

Daca nu este tratata la timp, pericoronarita devine cronica. In versiune acuta, provoaca febra, umflaturi si dureri. Desi seamana cu parodontita, pericoronarita se rasfrange asupra unui singur dinte afectat. Pericoronarita apare in urma acumularii de resturi alimentare si bacterii, care genereaza o infectie. De obicei, in zona dintelui apare un spatiu greu de curatat, in care se acumuleaza bacterii si, astfel, se dezvolta afectiunea.

Metode de tratament

Metodele de tratament disponibile la Clinica Trident sunt rezultate ale celei mai noi tehnologii, combinate cu experienta si cunostintele stomatologilor nostri. Ei va vor evalua, vor face o radiografie si vor determina exact ce metoda de tratament va este necesara. Aceasta are si rolul de a determina daca exista riscul ca acea masea sa aiba o carie sau o alta sensibilitate. Pericoronarita se dezvolta si devine acuta sau cronica rapid. Faceti din timp o programare la stomatolog.

Tratamentul pentru pericoronarita vizeaza eliminarea durerii si vindecarea infectiei. Indicata este o operatie minora care elimina tesutul de gingie in exces si extractia dintelui problema. Se stie deja despre maselele de minte ca au o sensibilitate crescuta si o rezistenta scazuta. Pericoronarita este doar una dintre complicatiile ce pot aparea, atunci cand o masea de minte se dezvolta. Dentistii nostri va asteapta sa eliminati problema si orice sanse ca aceasta sa revina. Echipa experimentata a clinicii Trident le va explica pacientilor fiecare pas din aceasta procedura astfel incat ei, sa poata intelege exact ce li se intampla pe scaunul de consultatie.

Last Updated on 25 octombrie 2019

Vezi oferta noastra medicala pentru

Medicii nostri te ajuta sa tratezi Pericoronarita

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog