Vreau o programare

Tipuri de fatete dentare. Care este recomandat pentru tine?

Tip de fateta dentara, clinica Trident

Atunci cand vorbim despre prima impresie, zambetul joaca un rol important. Accidentele sau unele probleme stomatologice iti pot afecta dantura si increderea in tine. In aceasta situatie, fatetele dentare pot fi solutia de care ai nevoie. La clinica Trident poti alege dintre mai multe tipuri de fatete dentare.

Tipuri de fatete dentare: fatete ceramice

Fatetele ceramice sunt bucati subtiri de portelan care acopera dintii. Ele reprezinta o solutie permanenta pentru a schimba sau imbunatati imaginea dintilor patati, ciobiti, rupti sau inestetici. Acest tip de fatete dentare necesita indepartarea unui strat minim din suprafata danturii. Pregatirea dintilor depinde de tipul de fateta folosita, de pozitia dintelui sau de metoda de realizare a preparatelor.

Amprentele dentare sunt realizate inainte si sunt folosite pentru a crea un model in ipsos al dintilor, necesar pentru realizarea produsului final.

Cand sunt recomandate?

Fatetele ceramice sunt recomandate pentru a masca diferite defecte precum: dintii patati, semnele unei tratament de canal radicular sau obturatiile decolorate ale dintilor din fata.

Pacientii cu spatii intre dintii din fata (strugareata) sau care au dinti care sunt ciobiti sau uzati pot apela, de asemenea, la fatetele din material ceramic. In general, aceste tipuri de fatete dentare pot fi folosite de-a lungul a catorva zeci de ani, mai ales atunci cand sunt aplicate de medici dentisti supraspecializati in acest domeniu.

Beneficii

Medicii dentisti recomanda aplicarea unor fatete ceramice pentru ca:

  • au o durata de viata extinsa, 10-15 ani;
  • isi pastreaza culoarea si nu se pateaza;
  • se muleaza perfect pe suprafata dintilor si nu permit acumularea resturilor alimentare;
  • au un aspect natural, similar smaltului dentar.

Fatete denatre ceramica-preturi

Costurile aplicarii unor fatete dentare ceramice la clinica Trident variaza in functie de procedurile suplimentare de care are nevoie fiecare pacient. In general, pretul incepe de la 2200 RON/dinte.

Tipuri de fatete dentare: fatete compozit

Fatetele compozite sunt minim invazive, sunt facute din rasina si acopera suprafata dentara. Compozitul este aplicat deasupra dintilor, ajutand la modelarea acestora pentru a obtine aspectul dorit. Fatetele din compozit sunt ideale pentru fixarea crapaturilor fine ale dintilor.

Pentru a pregati dintii pentru aplicarea compozitului, este nevoie doar de o pregatire usoara. Medicul dentist va aplica apoi un adeziv pentru a ajuta rasina sa se lipeasca de dinti. Odata ce rasina este aplicata, aceasta va fi sculptata in forma dorita si lustruita pentru a obtine un aspect natural.

Beneficii

Pacientii aleg folosirea materialului compozit pentru imbunatatirea aspectului danturii lor deoarece ofera urmatoarele beneficii:

  • doar o mica parte din smaltul dentar trebuie indepartat pentru aplicare;
  • aspectul natural si placut;
  • perioada de utilizare extinsa, intre 5 si 10 ani;
  • rasina folosita este modelata pentru a oferi o forma si marime naturala a dintilor.

Tipuri de fatete dentare compozit -preturi

Costurile fatetelor dentare incep de la 2200 RON, la care se pot adauga costurile asociate cu alte interventii sau tratamente de care poate fi nevoie.

Fatetele dentare sunt o solutie practica si la indemana pentru imbunatatirea zambetului tau. Specialistii Trident iti vor explica tot ce trebuie sa stii despre diferitele tipuri de fatete dentare si te vor ajuta pe tot parcursul procesului, pana vei avea zambetul pe care ti-l doresti.

Summary
 Tipuri de fatete dentare. Care este recomandat pentru tine?
Article Name
Tipuri de fatete dentare. Care este recomandat pentru tine?
Description
Fatetele dentare sunt o metoda moderna de corectare a aspectului danturii tale. Diferitele tipuri de fatete dentare pot fi ceramice sau din compozit si sunt recomandate in functie de nevoiele fiecarui pacient in parte.
Publisher Name
Clinica Trident
Publisher Logo
Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog