Vreau o programare

Am ajuns la Trident cu dureri insuportabile

 

 – Articol scris de Raluca A, pacienta a clinicii Trident

 

Mersul la dentist nu a fost niciodata prioritatea mea, desi, pe parcursul timpului, am avut destule probleme. Am tot amanat, am zis ca nu e important si ca poate sa astepte. Pana cand m-am trezit, intr-o dimineata, cu dureri insuportabile la o masea. La fel, am zis ca trece cu diverse medicamente de la farmacie si ca nu merita un drum pana la stomatolog. M-am inselat.

Durere insuportabila si lipsa de solutii

Durerea cu care m-am trezit avea sa ramana timp de 2 saptamani, pana cand in sfarsit mi-am luat inima in dinti si mi-am facut o programare. Cand durerea devenise deja insuportabila si nu mai puteam manca, am inceput sa ma panichez pentru ca nu aveam un stomatolog al meu la care sa merg. Asa ca, pe langa durere, trebuia sa trec si prin procesul de cautare a unei clinici care sa aiba loc pentru mine imediat.
Din fericire o cunostinta mi-a recomandat clinica Trident si am putut sa-mi fac o programare in aceeasi zi.

Am ajuns la Trident cu o infectie la maseaua de minte

Pana sa ajung la clinica, nu stiam ca problema e la maseaua de minte. Oricum durerea se simtea peste tot, imi iradia la toti dintii si la toate maselele, fara sa-mi dau seama care e originea ei. La clinica am ajuns cu o infectie puternica la maseaua de minte, care imi aparuse partial inca din liceu. Infectia imi afectase deja zonele conexe iar tratamentul cu antibiotic pe care il urmasem timp de 12 zile nu a avut niciun efect.

La clinica am fost intampinata direct de medicul chirurg, avand in vedere ca explicasem deja la telefon cat de urgent este cazul meu. In prima zi am trecut printr-o interventie chirurgicala in care doctorul Alexandru Isop mi-a tratat abcesul din zona infectata. A doua zi am revenit la clinica pentru a mi se curata zona, iar in cea de-a treia zi a avut loc extractia maselei. Extractia a durat mult, pentru ca medicul a trebuit sa-mi faca anestezie de mai multe ori. Infectia era asa de puternica, incat efectul analgezic trecea in cateva minute de la administrare si revenea durerea. In aceste conditii, medicul a ales varianta mai lunga pentru el dar corecta pentru mine. Pentru ca nu reusea sa-mi scoata toata maseaua, a decis sa o sectioneze pe din doua si sa scoata fiecare parte separat, diminuand durerea. Sunt constienta ca putea sa-mi faca o alta programare in care sa-mi extraga maseaua cu anestezie totala.

Experienta Trident

Pentru mine, intregul episod cu maseaua mea de minte a fost unul traumatizant. Insa, raportat la clinica Trident, la felul in care am fost primita de personalul clinicii si de medic, si la modul in care mi s-a aplicat tratamentul, am transformat-o in ceva pozitiv.

Medicul Alexandru Isop si personalul clinicii cu care am interactionat au fost foarte amabili si empatici fata de durerea mea, m-au ascultat pe indelete si au avut rabdare sa-mi explice in detaliu intregul proces.

Pe tot parcursul extractiei, medicul m-a incurajat sa rezist si a dat dovada de multa rabdare si flexibilitate, ceea ce m-a facut sa ma simt in siguranta.

Daca am invatat ceva din toata experienta asta este sa nu imi mai aman problemele medicale, de orice natura ar fie ele. Acum, dupa ce mi s-a vindecat zona de unde a fost extrasa maseaua de minte, continui tratamentul stomatologic la alte masele si rezolv probleme care trebuiau rezolvate mai demult.

Contacteaza-ne acum pentru mai multe informatii si programari!

Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog