Vreau o programare

Aparat dentar mobil pentru adulti si copii

Aparat dentar mobil, pret la clinicile Trident

Un aparat dentar mobil este o solutie ortodontica recomandata in cazurile moderate sau usoare, in special copiilor si adolescentilor. Medicul specialist poate recomanda purtarea unui aparat ortodontic mobil pentru a corecta pozitia dintilor de lapte si a ajuta la alinierea corecta a dintilor ce urmeaza sa erupa. De asemenea, aparatul dentar mobil este util in a face loc danturii permanente si in a preveni anumite obiceiuri ce pot afecta alinierea corecta a dintilor (cum ar fi impingerea cu limba a dintilor in eruptie)

Avantajele unui aparat dentar mobil

Realizat din doua componente de acrilat, flexibile, datorita crosetei metalice si a surubului care le uneste, aparatul dentar mobil are avantajul ca poate fi aplicat/scos chiar de catre pacient, fiind usor de purtat si de igienizat.  

Baza acrilica a aparatului dentar mobil poate fi transparenta sau colorata, ceea ce va personaliza aparatul si il va face mai atractiv si mai usor de adoptat ca solutie de tratament. Deloc de neglijat este si faptul ca un aparat dentar mobil are un cost mai scazut decat un aparat dentar fix, de aceea recomandarea este ca tratamentul ortodontic sa porneasca cat mai curand, inca din perioada dintilor de lapte, cu purtarea unui aparat ortodontic mobil pentru a evita complicatiile ulterioare. 

3 avantaje ale unui aparat dentar mobil

Aparat dentar mobil pentru copii - recomandari

In cazul copiilor, se recomanda ca tratamentul ortodontic cu aparat dentar mobil sa inceapa in jurul varstei de 7-8 ani, cand dantura definitiva nu este inca pe deplin instalata. Astfel, rolul unui aparat dentar mobil este acela de a ajuta dantura permanenta sa se alinieze corespunzator si de a corecta anumite obiceiuri ce pot afecta pozitionarea corecta a dintilor. Uneori purtarea unui aparat dentar mobil precede tratamentul ortodontic cu aparat fix. 

Aparat dentar mobil pentru adulti

Tratamentul cu un aparat dentar mobil la adulti poate fi util pentru a corecta probleme mai putin severe. Important este ca pacientul sa tina cont de recomandarile medicului si aparatul dentar mobil sa fie purtat cel putin 12-16 ore pe zi. Durata unui tratament cu aparat dentar mobil pentru adulti depinde de specificul fiecarui caz in parte. Pe parcursul vizitelor medicale periodice, la fiecare 4-6 saptamani, medicul va face ajustarile necesare pentru reusita tratamentului cu aparat dentar mobil.   

Programeaza o consultatie la Clinica Trident pentru a vedea daca un aparat dentar mobil este solutia potrivita pentru tine! 

Summary
Aparat dentar mobil pentru adulti si copii
Article Name
Aparat dentar mobil pentru adulti si copii
Description
Un aparat dentar mobil este o solutie ortodontica recomandata in cazurile moderate sau usoare, in special copiilor si adolescentilor.
Publisher Name
Clinica Trident
Publisher Logo
Vezi oferta noastra medicala pentru

Medicii nostri te ajuta sa tratezi Aparat dentar mobil pentru adulti si copii

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog