Vreau o programare

Implant dentar in Bucuresti, in Cotroceni sau Herastrau

Implant dentar in Bucuresti in doua locatii

Vrei sa iti faci un implant dentar in Bucuresti si nu te-ai decis in privinta clinicii? La Trident ai mai multe variante atat in ceea ce priveste tipul de implant dentar in Bucuresti, cat si in privinta locatiei. In functie de cum iti este tie mai accesibil, poti accesa serviciul de implanturi dentare fie la clinica noastra din Cotroceni, fie in cea din Herastrau. 

Implanturile dentare au revolutionat sectorul serviciilor de chirurgie stomatologica, deoarece inlocuiesc cu succes radacinile dintilor deteriorati sau lipsa, cu mici suruburi din titan carora li se adauga dinti artificiali care arata si functioneaza la fel ca cei reali.

Servicii de implant dentar in Bucuresti

Clinica Trident are in prezent doua sedii, in ambele realizandu-se manopere de chirurgie stomatologica si implant dentar in Bucuresti:  

  • Clinica Trident Cotroceni (Str. Louis Pasteur nr. 1A).
  • Clinica Trident Herastrau (Str. Ghetarilor nr. 15), sediu deschis la finalul anului 2021. 

Trident sustine excelenta in tehnica medicala, de aceea oferim mai multe posibilitati si tipuri de implanturi dentare, cu diametre, lungimi si caracteristici diferite, adaptate nevoilor fiecarui pacient, dupa examinari si discutii punctuale, legate de asteptarile fiecarui caz in parte. 

Implanturi dentare MIS

Acest tip de implant iti ofera un tratament de succes, mai ales cand se afla pe mana unora dintre cei mai buni medici chirurgi stomatologi din Bucuresti. Implantul cu geometrie semi-conica MIS este folosit in intreaga lume, fiind realizat printr-o tehnologie de ultima generatie. 

Se adapteaza unor nevoi variate, inclusiv celor mai complicate cazuri, iar rezultatul estetic final este superior, insesizabil. 

Implanturi dentare Megagen

Implantul dentar de acest tip este ideal pentru un tratament minim-invaziv, fara disconfort si durere pentru pacient. Daca iti doresti un implant dentar in Bucuresti dar problema ta cea mai mare este lipsa timpului, vestea buna este ca implanturile dentare Megagen te ajuta sa atingi rezultatul dorit intr-o perioada de timp mai scurta. Implantul este foarte stabil, potrivit si pentru cele mai complicate cazuri.

Implant dentar Straumann

Aceasta tehnologie elvetiana iti va reda increderea si zambetul mult-visat. Implanturile dentare Straumann sunt extrem de rezistente, precise si de calitate. Inovatia acestui brand face posibile rezultate exceptionale, iar dintii tai vor arata natural. Nimeni nu isi va putea da seama ca dintii tai nu sunt naturali.

Implant dentar Nobel Biocare

Acest tip de implanturi dentare se integreaza perfect in osul maxilar, ofera stabilitate sporita si iti va imbunatati considerabil calitatea vietii. Fiind realizat din titan, implantul este extrem de dur si rezistent in timp. Designul implantului Nobel este foarte placut din punct de vedere estetic.

Pentru servicii de chirurgie dentara in Bucuresti, care implica si implanturile dentare, te asteptam in locatia preferata de tine: Cotroceni si Herastrau

Summary
Implant dentar in Bucuresti, in Cotroceni sau Herastrau
Article Name
Implant dentar in Bucuresti, in Cotroceni sau Herastrau
Description
Implant dentar in Bucuresti? Te ajutam noi. Acum ai doua locatii Trident din care sa alegi unde mergi pentru a iti rezolva problemele stomatologice, inclusiv lucrarea de implant dentar, in Bucuresti. Afla mai multe aici.
Author
Publisher Name
Clinica Stomatologica Trident
Publisher Logo
Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog