Programează-te

Implant dentar in Bucuresti, in Cotroceni sau Herastrau

Vrei sa iti faci un implant dentar in Bucuresti si nu te-ai decis in privinta clinicii? La Trident ai mai multe variante atat in ceea ce priveste tipul de implant dentar in Bucuresti, cat si in privinta locatiei. In functie de cum iti este tie mai accesibil, poti accesa serviciul de implanturi dentare fie la clinica noastra din Cotroceni, fie in cea din Herastrau. 

Implanturile dentare au revolutionat sectorul serviciilor de chirurgie stomatologica, deoarece inlocuiesc cu succes radacinile dintilor deteriorati sau lipsa, cu mici suruburi din titan carora li se adauga dinti artificiali care arata si functioneaza la fel ca cei reali.

Servicii de implant dentar in Bucuresti

Clinica Trident are in prezent doua sedii, in ambele realizandu-se manopere de chirurgie stomatologica si implant dentar in Bucuresti:  

Trident sustine excelenta in tehnica medicala, de aceea oferim mai multe posibilitati si tipuri de implanturi dentare, cu diametre, lungimi si caracteristici diferite, adaptate nevoilor fiecarui pacient, dupa examinari si discutii punctuale, legate de asteptarile fiecarui caz in parte. 

Implanturi dentare MIS

Acest tip de implant iti ofera un tratament de succes, mai ales cand se afla pe mana unora dintre cei mai buni medici chirurgi stomatologi din Bucuresti. Implantul cu geometrie semi-conica MIS este folosit in intreaga lume, fiind realizat printr-o tehnologie de ultima generatie. 

Se adapteaza unor nevoi variate, inclusiv celor mai complicate cazuri, iar rezultatul estetic final este superior, insesizabil. 

Implant dentar Straumann

Aceasta tehnologie elvetiana iti va reda increderea si zambetul mult-visat. Implanturile dentare Straumann sunt extrem de rezistente, precise si de calitate. Inovatia acestui brand face posibile rezultate exceptionale, iar dintii tai vor arata natural. Nimeni nu isi va putea da seama ca dintii tai nu sunt naturali.

Implant dentar Nobel Biocare

Acest tip de implanturi dentare se integreaza perfect in osul maxilar, ofera stabilitate sporita si iti va imbunatati considerabil calitatea vietii. Fiind realizat din titan, implantul este extrem de dur si rezistent in timp. Designul implantului Nobel este foarte placut din punct de vedere estetic.

Pentru servicii de chirurgie dentara in Bucuresti, care implica si implanturile dentare, te asteptam in locatia preferata de tine: Cotroceni si Herastrau