Programează-te

Zambeste linistit dupa procedura de implant dentar intr-o zi

Ai observat si tu acest fenomen? Majoritatea pacientilor care vin in clinicile Trident cu o afectiune a danturii frontale se feresc instinctiv sa mai zambeasca. Acesta este un motiv in plus pentru care, acolo unde e nevoie de inlocuirea dintilor, recomandam un implant dentar intr-o zi.

Spre deosebire de procedura traditionala de implanatare, care poate dura pana la cateva luni, implanturile dentare rapide te ajuta sa recastigi un zambet increzator, in doar 24 de ore.

De ce zambetul e important pentru noi

Zambetul este dovada clara a unei stari pozitive si a bucuriei pe care o simtim. Atunci cand zambim autentic, eliberam “hormonii fericirii”. Acestia sunt neurotransmitatori care ne ajuta sa ne relaxam si sa ne simtim mai motivati. Ceea ce, desigur, ne face sa zambim si mai mult. 

Efectele zambetului asupra sanatatii

Pe langa starea de liniste si fericire pe care o aduce o problema de stomatologie rezolvata, mai ales una sensibila, precum inlocuirea unui dinte printr-un implant dentar rapid (implant dentar intr-o zi), beneficiile unui zambet autentic se resfrang asupra intregului organism. Printre multiplele efecte benefice, remarcam:

In plus, zambetul este pentru noi si semnalul ca am rezolvat o problema impreuna. Amanarea sau ignorarea unei probleme stomatologice nu o va face sa dispara, din contra, va produce complicatii si, de cele mai multe orii, o intensificare a durerii resimtite. Emotional, amanarea vine cu un plus de stres si cu o stare de anxietate. Ce am observat este ca, in ciuda ezitarilor initiale ale pacientilor, odata procedura de implant dentar intr-o zi finalizata cu succes, ei pleaca de la noi profund usurati si linistiti. Ne-o arata chiar zambetul lor.

Ce presupune procedura de implant dentar intr-o zi

Cum ii spune si numele, implantul dentar intr-o zi presupune ca, in aceeasi zi, sa facem si extractia dintelui bolnav si implantarea dintelui nou, considerabil mai rapid decat in implantologia traditioanala. Implanturile rapide vin cu multe avantaje, de exemplu vindecarea mai rapida a gingiilor, dar si cu un timp mai lung petrecut in scaunul de operatie, intr-o singura sesiune. Despre intreaga procedura si in ce masura ti se potriveste poti discuta pe larg cu specialistii Trident, inainte de interventie.

Misiunea noastra e zambetul tau

Misiunea de suflet pe care ne-am asumat-o la clinicile Trident din Bucuresti este sa readucem zambetele pe fetele pacientilor nostri. Sunt mai multe proceduri care au aceasta superputere: un pivot dentar sau o coroana, plombarea, detartrajul sau amplasarea unui aparat dentar. Dar cea mai spectaculoasa in ce priveste efectul emotional benefic asupra pacientului ramane implantul dentar intr-o zi.

Faptul ca pacientii pot veni cu un dinte lipsa si, in aceeasi zi, pot pleca acasa cu o dantura intacta, fara proteze provizorii este cu adavarat extraordinar. In clinicle Trident executam implanturi rapide cu ajutorul sistemului CEREC, o tehnologie avansata ce ne permite fixarea precisa a noului dinte, fara metal.

Te asteptam in una din clinicile noastre din Bucuresti pentru o evaluare a sanatatii dentare si stabilirea unui plan de tratament care sa-ti readuca zambetul pe buze. Iar daca ai nevoie de un implant dentar intr-o zi, poti solicita o programare rapida online.  Programeaza-te in clinicile Trident.