Vreau o programare

Aparat dentar ceramic sau tratament discret pentru dinti drepti

Aparat dentar ceramica, pret si beneficii, Trident

De regula, medicii ortodonti recomanda un aparat dentar ceramic pacientilor care isi doresc, pe langa beneficiile unui tratament ortodontic, o varianta mai putin vizibila a aparatului dentar. Iar acest lucru este perfect posibil datorita bracketilor din ceramica ai acestui tip de aparat ortodontic. 

Tratamentul ortodontic este recomandat deopotriva copiilor si adultilor. Din momentul in care cresterea danturii definitive este finalizata, se pot face corectii ale pozitiei dintilor cu ajutorul aparatelor ortodontice, in acest caz al aparatului dentar ceramic. 

Asadar, si adultii, la orice varsta, se pot bucura de beneficiile purtarii unui aparat dentar ceramic. Desigur, aceste beneficii vin “la pachet” cu unele inconveniente, printre cel mai des mentionate de pacienti fiind cele de ordin estetic. Aici, aparatul dentar ceramic isi evidentiaza calitatile.

Avantajele unui aparat dentar ceramic

Bracketii realizati din ceramica, la culoarea dintilor pacientului, fac acest tip de aparat foarte putin vizibil, ceea ce il recomanda ca alegerea potrivita pentru cei care nu pot face nici macar o concesie temporara cand vine vorba de un aspect estetic impecabil. 

Asa cum am mentionat deja, faptul ca este abia observabil este un mare plus in favoarea aparatului dentar ceramic. I se adauga calitatea de a fi la fel de eficient ca oricare aparat dentar fix si practic, calea catre o dantura perfect aliniata este astfel, mai usor de urmat. 

Practic, cei care aleg un aparat dentar ceramic sunt atat de incantati de purtarea lui si de rezultate, incat considera neglijabile faptul ca este putin mai greu decat aparatul dentar metalic si putin mai scump.

Aparat dentar ceramic vs safir?

Aceasta este una din intrebarile care apare cel mai des cand vine vorba de a opta pentru o solutie de tratament ortodontic eficient si estetic, in acelasi timp.

Diferenta principala dintre un aparat dentar ceramic vs. safir o constituie materialul din care sunt realizati bracketii. Aparatul dentar din safir are braketii fabricati din cristale de ceramica mono-cristalină pura, ceea ce ii ofera un plus de rezistenta, iar faptul ca bracketii transparenti sunt aproape invizibili sunt un avantaj de necontestat. Pretul mai ridicat al acestui tip de aparat este desigur, un aspect ce trebuie luat in considerare cand ai de ales intre un aparat dentar ceramic vs.safir.

Programeaza un consult la una din Clinicile Trident Cotroceni sau Herastrau daca ai nevoie de o recomandare de aparat dentar ceramic sau de alt tip. 

Summary
Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog