Vreau o programare

Cand este recomandat un aparat dentar metalic? Raspund specialisti ai Clinicilor Trident, din Bucuresti

Aparat dentar metalic, pret si tratament, Trident

Ortodontia este ramura stomatologiei care se ocupa de corectarea pozitiei dintilor. Rolul acestor tratamente este deopotriva estetic si functional, o ocluzie defectuoasa aducand cu sine nu doar inconveniente legate de aspectul danturii ci putand fi cauza unor reale probleme de sanatate. De aceea, medicii recomanda tratamentele ortodontice la orice varsta, un aparat dentar metalic fiind, în multe cazuri, prima alegere. 

Aparatul dentar metalic este, intr-adevar, cel mai des intalnit și, desi nu este singurul tip de aparat ortodontic, are cateva avantaje de partea lui.

Care sunt avantajele unui aparat dentar metalic?

Un aparat metalic are avantajul de a putea fi folosit in tratarea tuturor anomaliilor dento-maxilare, indiferent de varsta. Este mai rezistent decat alte tipuri de aparate, nu se desprinde usor de pe dinti si nici nu se fractureaza. In plus, avantajul unor bracketi metalici consta in faptul ca, in cazul in care unul dintre acestia se desprinde in timpul tratamentului, poate fi inlocuit individual.

Desi este mai vizibil decat celelalte tipuri de aparate dentare, in multe cazuri, un aparat dentar metalic este considerat cea mai eficienta solutie ortodontica. 

Deloc de neglijat este si faptul ca, din punct de vedere al pretului, un aparat dentar metalic are un pret mai mic. In clinicile Trident, pretul pentru un aparat dentar metalic incepe de la 3800 lei.

Cat dureaza tratamentul cu un aparat dentar metalic?

Montarea unui aparat metalic dureaza aproximativ 30 de minute. Dupa aplicarea aparatului, va trebui sa te prezinti la un control la 4- 6 saptamani, pentru a-ti fi monitorizata evolutia tratamentului ortodontic. In functie de anomalia dento-maxilara pe care aparatul dentar metalic o are de tratat, durata unui tratament poate varia intre 1 an si 3 ani.

In acest timp, te vei obisnui sa pastrezi o igiena stricta, corecta a aparatului dentar metalic. Acest lucru inseamna un periaj corect de cel putin 2 ori pe zi, folosind, pe langa periuta de dinti, o periuta interdentara si un irigator bucal.

Afla daca un aparat dentar metalic este cea mai buna solutie pentru tine! La prima consultatie ortodontica, medicul ortodont iti va raspunde la toate intrebarile pe care le ai despre procedul de tratament. Programează chiar acum un consult la Trident Cotroceni sau Herăstrău!

Summary
Cand este recomandat un aparat dentar metalic? Raspund specialisti ai Clinicilor Trident, din Bucuresti
Article Name
Cand este recomandat un aparat dentar metalic? Raspund specialisti ai Clinicilor Trident, din Bucuresti
Description
Care sunt avantajele utilizarii unui aparat dentar metalic? Cand recomanda specialistii in ortodontie ai clinicilor Trident un aparat metalic, care sunt regulile de igiena pentru intretinerea bracketilor metalici? Cum se monteaza si cat costa la Clinicile Trident din Bucuresti un aparat dentar metalic.
Publisher Name
Clinica Trident
Publisher Logo
Programeaza-te
Servicii Medici Preturi
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog