Vreau o programare

Retractia gingivala

O parte din modificarile care pot aparea in cavitatea bucala reprezinta simptome pentru alte afectiuni. Aceste leziuni cu manifestari proprii si efecte vizibile, pot da nastere unor senzatii de disconfort, usturime sau dureri. Poti merge la medic in cautarea unui tratament, iar acesta iti va da un diagnostic si va trata cauza afectiunii care te-a adus la cabinet. Asa este si retractia gingivala, care apare pe fondul bolii parodontale.

Retractia gingivala este un proces progresiv care, initial, nu este simptomatic. Adesea, pacientii isi dau seama ca sufera de retractie gingivala abia atunci cand dintii devin sensibili la cald, rece, dulce, picant. In acel punct, deja o parte din radacina este expusa. Atunci, cariile pot aparea mult mai usor, iar problemele dentare se complica rapid.
Daca aveti aceasta problema si cautati un tratament retractie gingivala, stomatologii de la Clinica Trident va vor ajuta sa va recapatati gingiile sanatoase si sa aflati care este cauza aparitiei lor. Interventiile de retractie gingivala tratament se desfasoara pe doua etape egale ca importanta. Dupa tratamentul gingival initial, stomatologul trece la cercetarea cauzei pentru care gingiile s-au retras.

Retractia gingivala poate parea inofensiva, nedureroasa si usoara. Insa, pe masura ce evolueaza, atrage complicatii si sanse ca dintele afectat de aceasta sa fie pierdut. Efectele retractiei, cum ar fi disconfortul si, mai apoi, durerea, pot fi evitate cu o simpla vizita la dentist.

Stomatologii nostri vor determina din timp riscurile de aparitie a retractiei gingivale si va vor proteja de consectintele acesteia. In plus, ei stiu ca un detartraj efectuat in cabinet pastreaza sanatatea tesutului gingival. Detatrajul este una dintre procedurile care pot preveni mai multe tipuri de afectiuni gingivale

In cabinetele clinicii noastre veti gasi nu doar aparatura noua si informatii despre cele mai proaspat aparute si eficiente metode de tratament, dar si un personal tanar, care va ofera explicatii complete legate de afectiunea de care suferiti. La Clinica Trident veti afla toate informatiile legate de afectiuni si ingrijirea corecta a dintilor. Puteti sa puneti intrebari medicului stomatolog, iar raspunsurile va vor ajuta sa aveti o dantura cat mai sanatoasa si mai frumoasa!

Last Updated on 9 decembrie 2019

Vezi oferta noastra medicala pentru

Medicii nostri te ajuta sa tratezi Retractia gingivala

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2023 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog