Programează-te

Stomatologie digitala pentru bucuria ta!

stomatologie digitala concept implant dentar

Vorbim de stomatologie digitala ca parte esentiala a misiunii noastre de fauritori de bucurie, pentru ca acest concept se traduce in rapiditate, precizie si rezultate cu adevarat remarcabile pentru fiecare din pacientii nostri. 

Fie ca ne referim la beneficiile radiografiilor digitale, cu o doza semnificativ mai mica de iradiere si avantajul imaginilor digitale ce pot fi ulterior prelucrate pentru stabilirea celei mai bune optiuni de tratament, fie ca vorbim de tehnologia CAD-CAM, cu ajutorul careia lucrarile de protetica dentara sunt realizate in timp scurt, cu precizie greu de egalat sau de beneficiile laserului, stomatologia digitala este parte integranta a activitatii noastre cotidiene.

Radiografia digitala – o imagine fidela cu multiple beneficii

In clinicile Trident, investigatiile de radiologie dentara realizate cu ajutorul tehnologiilor ultraperformante sunt punctul de plecare in stabilirea planului de interventie personalizat pentru fiecare pacient in parte. 

Radiografia digitala, componenta importanta a stomatologiei digitale, ofera specialistului informatii precise, utile pe parcursul tratamentului stomatologic, in deplina siguranta pentru pacient.

Tehnologia CAD-CAM si importanta sa in stomatologia digitala

Considerata a fi o adevarata conexiune cu viitorul, tehnologia CAD-CAM este una dintre cele mai  inovatoare solutii cu aplicatii multiple. CAD-CAM denumeste cele doua componente ale acestei tehnologii de ultima ora: designul si manufactura/productia asistate de computer (CAD – computer aided design/ CAM – computer aided manufacturing). 

Precizia si acuratetea oferite de tehnologia CAD-CAM fac din aceasta o prima optiune in realizarea de piese de inalta fidelitate. In clinicile noastre, folosim tehnologia CAD-CAM  in realizarea pieselor protetice (punte dentara, coroana, fateta, incrustatie sau pivot) care intrec orice alta tehnologie inovatoare existenta.

Laserul – aplicatii in stomatologia digitala

In stomatologia digitala, utilizarile laserului sunt multiple. De la tratamentele endodontice, la parodontologie, protetica si chirurgie, laserul se dovedeste extrem de eficient, atat prin precizia pe care o aduce interventiilor cat si prin faptul ca, prin utilizarea acestuia, stomatologia a devenit mult mai prietenoasa pentru pacient. 

In cele doua sedii ale clinicii Trident, prin stomatologie digitala faurim bucurie pentru fiecare din pacientii nostri. Te asteptam sa te convingi!