Vreau o programare

Parodontita apicala acuta

Ce este parodontita apicala acuta?

Este o afectiune a zonei osoase din imediata vecinatate a radacinilor dentare, terminatiile canalelor radiculare se plaseaza in aceasta zona si reprezinta calea de progresie a patologiei.

Adesea, parodontita apicala este cronica, lipsita de durere si se descopera in urma unei simple radiografii – pe baza careia specialistul va poate descrie o pata de culoare mai inchisa, in periferia radacinilor dentare, cunoscuta in terminologia frecventa ca si „granulom dentar„.

Cauzele care duc la aparitia parodontitei apicale cronice sunt lipsa de tratament a proceselor carioase si pulpitelor, sau tratamentul endodontic inadecvat.
Este important ca tratamentul endodontic sa fie corect, consultul si tratamentul de specialitate pot preveni aparitia parodontitei apicale.

Tratament pentru parodontita apicala

Parodontita apicala cronica poate evolua spre o faza acuta, cu aparitia durerilor si chiar a unui abces dentar, sau isi poate mari dimensiunile din punct de vedere radiologic. In ambele situatii, tratamentul endodontic de specialitate poate conserva dintele implicat si poate asigura mentinerea sanatatii dentare, extrem de importanta.

Consultul echipei de specialisti ai clinicii Trident va poate oferi un diagnostic si un tratament stomatologic de calitate, in acord cu cele mai actuale tehnici.

Last Updated on 10 mai 2017

Vezi oferta noastra medicala pentru

Medicii nostri te ajuta sa tratezi Parodontita apicala acuta

Vreau o programare
Meniu
Meniu
Meniu
Clinica Trident © 2022 . POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR | Harta Site Clinica Trident
Clinica Stomatologica Trident Str. Louis Pasteur nr 1A, Bucuresti, 050533 | Telefon: 031 005 0920 | Email: office@clinicatrident.ro
clinica dentara bucuresti

Clinica Trident, una dintre cele mai bune clinici dentare din Bucuresti, va asteapta intr-un spatiu modern, atat in zona Cotroceni dar si Herastrau. Suntem aproape de tine, cu o echipa de medici de top, la preturi excelente.

Clinica stomatologica Bucuresti, Clinica dentara Bucuresti o echipa de 20 de medici specialisti te poate ajuta cu: extractii dentare, aparate dentare, albire dinti, plombe, indreptarea dintilor, estetica dentara, clinica stomatologica pentru copii

In clinica noastra vei avea o experienta placuta, fara suferinta, o clinica ce ofera atat implanturi dentare oferite de orice cabinet stomatologic dar si servicii stomatologice complexe, operatii dificile realizate in propriul bloc operator.

A fost un drum lung alaturi de pacientii nostri dar am inteles ca respectul pentru client incepe de la primul contact pana la urmarirea ulterioara a planului de tratament, pentru a oferi o experienta completa pacientului.

Fie ca doresti sa merg la un anumit medic stomatolog sau cunosti doar problema si ai nevoie de o solutie, fie ca e vorba de un implant dentar sau cauti un medic specializat in estetica dentara, in cadrul clinicii Trident vei gasi toate specializarile stomatologice de care ai nevoie.

Alege o clinica moderna in locul unui cabinet stomatologic, avand in acest fel acces la mai multe facilitati medicale, la mai multi medici stomatologic nu doar la un singur medic stomatolog